Piatok, 26. apríl 2024
Polojasno  11,4 °C
Mimoriadne správy

Prominentná členka Merkelovej strany mala dopravnú nehodu, previezli ju do nemocnice

 Webnoviny  11. január 2018  48  
Prominentná členka Merkelovej strany mala dopravnú nehodu, previezli ju do nemocnice

BERLÍN 11. januára (WebNoviny.sk) - Prominentná členka kresťanských demokratov nemeckej kancelárky Angely Merkelovej utrpela vo štvrtok zranenia pri dopravnej nehode.

Ako informovala nemecká tlačová agentúra dpa, služobné auto s premiérkou Sárska Annegret Krampovou-Karrenbauerovou vrazilo na diaľnici cestou do Berlína do nákladného auta.

Odporúčame:
Foto: Muž zaútočil na centrálu CDU kancelárky Merkelovej a potom nabúral do sídla SPD

Nehoda sa stala okolo pol piatej ráno. Premiérku spolu s troma ďalšími osobami z vozidla odviezli na ošetrenie do nemocnice. Rozsah ich zranení zatiaľ nie je známy.

Krampová-Karrenbauerová je súčasťou Merkelovej tímu, ktorý rokuje so sociálnymi demokratmi v Berlíne o potenciálnej vládnej koalícii. Kancelárka sa vo štvrtok pred rokovaniami v krátkom stanovisku pre novinárov k nehode nevyjadrila.

Viac k témam: Angela Merkelová, Annegret Krampová-Karrenbauerová, CDU Kresťanskodemokratická únia Nemecka, dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk - Prominentná členka Merkelovej strany mala dopravnú nehodu, previezli ju do nemocnice © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.