Sobota, 27. apríl 2024
Mimoriadne správy

Hamšík využil svalové zranenie na predčasnú operáciu krčných mandlí

 Webnoviny  21. marec 2018  247  
Hamšík využil svalové zranenie na predčasnú operáciu krčných mandlí

NEAPOL 21. marca (WebNoviny.sk) - Najlepší slovenský futbalista za rok 2017 Marek Hamšík v stredu absolvoval tonzilektómiu - chirurgické odstránenie párových krčných mandlí.

Tridsaťročný stredopoliar talianskeho klubu SSC Neapol tak využil svalové zranenie, ktoré mu znemožnilo odletieť s výpravou slovenskej reprezentácie do Thajska a zúčastniť sa na Kráľovskom pohári (King's Cupe) v Bangkoku.

Odporúčame:
Hamšík pre zranenie vynechá Kráľovský pohár, situácia podľa Kozáka nie je dobrá

"Počas ostatných mesiacov som mal viackrát angínu. Doktori mi poradili odstránenie mandlí. Na operáciu som mal ísť až v lete, no napokon som zákrok absolvoval už v stredu ráno," povedal Hamšík pre svoju oficiálnu internetovú stránku.  Kapitán "partenopei" zákrok podstúpil na neapolskej klinike Ruesch.

Viac k témam: futbal, Marek Hamšík, Serie A, SSC Neapol
Zdroj: Webnoviny.sk - Hamšík využil svalové zranenie na predčasnú operáciu krčných mandlí © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.