Streda, 8. máj 2024
Prevažne slnečno  14,5 °C
Mimoriadne správy

Hamšík využil svalové zranenie na predčasnú operáciu krčných mandlí

 Webnoviny  21. marec 2018  255  
Hamšík využil svalové zranenie na predčasnú operáciu krčných mandlí

NEAPOL 21. marca (WebNoviny.sk) - Najlepší slovenský futbalista za rok 2017 Marek Hamšík v stredu absolvoval tonzilektómiu - chirurgické odstránenie párových krčných mandlí.

Tridsaťročný stredopoliar talianskeho klubu SSC Neapol tak využil svalové zranenie, ktoré mu znemožnilo odletieť s výpravou slovenskej reprezentácie do Thajska a zúčastniť sa na Kráľovskom pohári (King's Cupe) v Bangkoku.

Odporúčame:
Hamšík pre zranenie vynechá Kráľovský pohár, situácia podľa Kozáka nie je dobrá

"Počas ostatných mesiacov som mal viackrát angínu. Doktori mi poradili odstránenie mandlí. Na operáciu som mal ísť až v lete, no napokon som zákrok absolvoval už v stredu ráno," povedal Hamšík pre svoju oficiálnu internetovú stránku.  Kapitán "partenopei" zákrok podstúpil na neapolskej klinike Ruesch.

Viac k témam: futbal, Marek Hamšík, Serie A, SSC Neapol
Zdroj: Webnoviny.sk - Hamšík využil svalové zranenie na predčasnú operáciu krčných mandlí © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.