Piatok, 26. apríl 2024
Mimoriadne správy

Vysokoškoláci uskutočnia tichý pochod, zapália aj sviečku na pamiatku zavraždeného Kuciaka

 Webnoviny  22. marec 2018  303  
Vysokoškoláci uskutočnia tichý pochod, zapália aj sviečku na pamiatku zavraždeného Kuciaka

BRATISLAVA 22. marca (WebNoviny.sk) - Vysokoškoláci z iniciatívy #niejenamtojedno pozývajú ľudí na tichú a pokojnú demonštráciu v Bratislave. Zapálením sviečky si v piatok uctia pamiatku zavraždených Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

„Pochodom zo Šafárikovho námestia na Námestie SNP a zapálením sviečky Jánovi Kuciakovi a Martine Kušnírovej chceme tichým, pokojným a najmä nenásilným spôsobom vyjadriť, že my nezabúdame a nie je nám to jedno. Naďalej čakáme nielen na vyšetrenie vraždy dvoch mladých ľudí, ale aj na dôsledné a spoľahlivé kroky politikov k prinavráteniu dôvery v slušnú, bezpečnú a spravodlivú spoločnosť,“ píše sa vo vyhlásení, ktoré agentúre SITA poskytli študenti z iniciatívy #niejenamtojedno.

Odporúčame:
Zhromaždenie Za slušné Slovensko nebude, organizátori zakladajú občiansku platformu

Tichý pochod sa začína v piatok o 16:30 na Šafárikovom námestí. Odtiaľ sa účastníci presunú na Námestie SNP.

Viac k témam: #niejenamtojedno, Bratislava, Ján Kuciak, pochod, politická kríza, vysokoškoláci
Zdroj: Webnoviny.sk - Vysokoškoláci uskutočnia tichý pochod, zapália aj sviečku na pamiatku zavraždeného Kuciaka © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.