Piatok, 26. apríl 2024
Mimoriadne správy

Rodí sa prestupová bomba, kanonier Lewandowski údajne zamieri do Realu Madrid

 Webnoviny  20. marec 2018  237  
Rodí sa prestupová bomba, kanonier Lewandowski údajne zamieri do Realu Madrid

MNÍCHOV 20. marca (WebNoviny.sk) - Poľský futbalový reprezentant Robert Lewandowski by mohol v lete zmeniť dres. O kanoniera Bayernu Mníchov sa intenzívne zaujíma španielsky Real Madrid a podľa britského periodika Daily

Mail sa už obe strany predbežne dohodli na podmienkach zmluvy na dva roky. S prestupom musí súhlasiť aj Bayern, ktorý má s Lewandowským zmluvu až do júna 2021.

Odporúčame:
Rekordér Hamšík chce ešte scudetto i účasť na veľkom reprezentačnom podujatí

V prípade realizácie transferu by Lewandowski mohol nahradiť Francúza Karima Benzemu. "Biely balet" poškuľuje aj po najdrahšom hráčovi sveta Neymarovi či hviezde Tottenhamu Hotspur Harrym Kaneovi.

Lewandowski sa v tejto sezóne teší z dobrej formy, keď dovedna strelil 32 gólov. V ostatnom čase sa však objavujú informácie, že Poliak nie je v bavorskom klube spokojný.

Nemecký magazín Kicker priniesol informáciu, že bavorský klub nie je naklonený uvoľneniu hráča a ponuka záujemcu by musela byť astronomická (nad 100 miliónov eur), ak by mal Bayern pustiť svojho útočníka.

Viac k témam: FC Bayern Mníchov, futbal, I. bundesliga, La Liga, Real Madrid, Robert Lewandowski
Zdroj: Webnoviny.sk - Rodí sa prestupová bomba, kanonier Lewandowski údajne zamieri do Realu Madrid © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.