Piatok, 26. apríl 2024
Mimoriadne správy

RegioJet prevádzkuje autobusy z Bratislavy na letisko v Budapešti

 Webnoviny  13. február 2018  105  
RegioJet prevádzkuje autobusy z Bratislavy na letisko v Budapešti

BRATISLAVA 13. februára (WebNoviny.sk) - Spoločnosť RegioJet, a. s., začala prevádzkovať autobusové spojenie z Bratislavy na Letisko Ferenca Liszta v Budapešti.

Regiojet reagoval na podnety cestujúcich


Linka funguje denne s odchodom z Bratislavy o 3:15 a príchodom na budapeštianske letisko o 6:45, čiže pred rannými odletmi. Ako informoval súkromný dopravca, v opačnom smere odchádzajú autobusy z letiska v maďarskej metropole o 10:15 a do hlavného mesta SR prichádzajú o 14:15.

Odporúčame:
RegioJet nasadil z Komárna do Bratislavy novú vlakovú súpravu, spoj s ministrom Érsekom meškal

"Reagujeme na časté podnety cestujúcich, ktorí chceli pri cestovaní ušetriť a využiť hustú sieť letov nízkonákladových dopravcov z Budapešti. O nové spojenie očakávame veľký záujem cestujúcich najmä z okolia Bratislavy. Pokiaľ sa linka uchytí, nevylučujeme, že na budapeštianske letisko predĺžime aj ďalšie spoje," uviedla obchodná riaditeľka autobusov v RegioJete Marcela Hamříková.

Linka Bratislava - Viedeň - Bratislava


Z letiska v Budapešti je možné letieť viacerými spojmi nízkonákladových dopravcov, napríklad Wizz Air a Ryanair, ale aj sieťových leteckých spoločností do destinácií na celom svete. Letisko získalo titul najlepšieho letiska v regióne strednej a východnej Európy. Aj preto RegioJet rozšíril svoje aktivity práve sem.

RegioJet okrem novej linky na letisko zabezpečuje denne päť autobusových spojení Bratislavy s Budapešťou. Autobusy zastavujú pri železničnej stanici Budapest Kelenföld s možnosťou prestupu na linku metra M4.

Spoločnosť začiatkom tohto roka zaviedla aj novú autobusovú linku Bratislava - Viedeň - Budapešť a do konca roka plánuje otvoriť sieť nových liniek v Nemecku.

Viac k témam: autobusová doprava, Bratislava, letisko Ferenca Liszta v Budapešti, RegioJet
Zdroj: Webnoviny.sk - RegioJet prevádzkuje autobusy z Bratislavy na letisko v Budapešti © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.