Nedeľa, 6. október 2024
Jasno  6,4 °C
Mimoriadne správy

Video: Hossa strelil krásny gól, vyrovnal sa Hawerchukovi

 Webnoviny   3. február 2017  174  
Video: Hossa strelil krásny gól, vyrovnal sa Hawerchukovi

Marián Hossa strelil svoj 518. gól v kariére, v historickom rebríčku kanonierov NHL mu teraz patrí 36. priečka.

NEW YORK 3. februára (WebNoviny.sk) - Slovenský hokejista Marián Hossa svojím devätnástym gólom v sezóne zavŕšil skvelú úvodnú tretinu Chicaga na ľade Arizony v Glendale, kde hostia napokon zvíťazili 4:3.

Blackhawks viedli po prvej dvadsaťminútovke štvrtkového zápasu už 3:0 vďaka zásahom Patricka Kana, Ryana Hartmana a 38-ročného Hossu. V 15. min sa presadil v presilovke, keď mu puk od pravého mantinelu na os klziska posunul Artemij Panarin, skúsený krídelník sa poľahky zbavil všetkých brániacich hráčov a prekonal Mika Smitha.

Odporúčame:

Video: Sekera rozdal tri 'hity', päťstogólový Marleau

Surovcovú trafil puk, Gáborík: 'Vedel si vybrať'


Chicago prerušilo trojzápasovú sériu prehier. "Skutočne rýchlo sme na nich vyleteli, toto bola jedna z našich najlepších tretín za dlhé obdobie. Dobre sme zahrali presilovky, utvorili sme si tlak," skonštatoval na webe nhl.com odchovanec trenčianskeho hokeja, pre ktorého sú Coyotes obľúbeným súperom - dal im už 21. gól v 37. zápase.

Pre Hossu to bol celkovo 518. zásah v kariére a vyrovnal sa ním bývalému strelcovi Winnipegu Dalovi Hawerchukovi. V historickom rebríčku kanonierov mu teraz patrí 36. priečka, ešte do konca základnej časti 2016/2017 môže dostihnúť Pata Verbeeka (522).




Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.