Utorok, 14. máj 2024
Slnečno  15,6 °C
Mimoriadne správy

Ronaldinho bude ambasádorom FC Barcelona

 Webnoviny   2. február 2017  289  
Ronaldinho bude ambasádorom FC Barcelona

Ofenzívny stredopoliar, ktorý hral v drese 'blaugranas' v rokoch 2003 až 2008, sa zapojí do viacerých klubových aktivít, angažovať by sa mal aj vo futbalových akadémiách.



BARCELONA 2. februára (WebNoviny.sk) - Ambasádorom španielskeho klubu FC Barcelona bude počas najbližších desiatich rokov jeho niekdajší hráč Ronaldinho.

Zmluvu s tridsaťšesťročným Brazílčanom podpíšu v piatok na štadióne Camp Nou. Ofenzívny stredopoliar, ktorý hral v drese "blaugranas" v rokoch 2003 až 2008, sa zapojí do viacerých klubových aktivít, angažovať by sa mal aj vo futbalových akadémiách.

Okrem toho má byť súčasťou charitatívnych podujatí. Ronaldinha v rokoch 2004 a 2005 vyhlásili za najlepšieho hráča na svete, v roku 2002 získal s národným tímom titul svetového šampióna. Stále oficiálne neukončil kariéru, no od roku 2015 nehral v žiadnom tíme. Donedávna médiá špekulovali o jeho možnom návrate do brazílskeho klubu Coritiba.


Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.