Nedeľa, 1. september 2024
Slnečno  28,8 °C
Mimoriadne správy

Vo veku 65 rokov zomrel textár Daniel Mikletič, písal piesne pre Müllera či skupinu Vidiek

 Webnoviny   4. august 2024  117  
Vo veku 65 rokov zomrel textár Daniel Mikletič, písal piesne pre Müllera či skupinu Vidiek

4.8.2024 (SITA.sk) - V nedeľu v skorých raných hodinách zomrel vo veku 65 rokov textár Daniel Mikletič. Na sociálnej sieti o tom informoval spisovateľ Daniel Hevier. Zároveň pripomenul, že Mikletič bol autorom textov pre Richard Müllera, skupinu Vidiek, Roba Grigorova, Janu Kirschner, skupinu Polemic a mnohých iných.

„Keď sa Dano zjavil ako textárska a básnická kométa, veľmi som sa potešil, že naša textárska štafeta má nasledovateľa. Dana mnohí poznáte a máte v ušiach, aj keď o tom neviete," uviedol Hevier.

Bratislavský rodák bol absolventom žurnalistiky. Mimo iného pôsobil ako dramaturg v Slovenskej televízii a neskôr aj ako vydavateľ. Bol tiež autorom scenárov mnohých hudobných a zábavných relácií.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem


Viac k témam: Úmrtie
Zdroj: SITA.sk - Vo veku 65 rokov zomrel textár Daniel Mikletič, písal piesne pre Müllera či skupinu Vidiek © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.