Nedeľa, 1. september 2024
Slnečno  29,8 °C
Mimoriadne správy

Bibiana zrušila diskusiu o zdravej výžive, deti mal vzdelávať Igor Bukovský

 Webnoviny   5. august 2024  88  
Bibiana zrušila diskusiu o zdravej výžive, deti mal vzdelávať Igor Bukovský

5.8.2024 (SITA.sk) -

  • aktualizované 5. augusta, 12:03


Doktor Igor Bukovský mal vzdelávať deti v oblasti výživy. Bibiana, Medzinárodný dom umenia pre deti, chcel pôvodne v utorok 6. augusta o 16:00 uviesť diskusiu a workshop Nielen o zdravej výžive.

Dr. Igor Bukovský, lekár so zameraním na výživu a aktuálne trendy v zdravej životospráve, a Olga Pazerini, karikaturistka a lektorka projektu Život a zdravie, nám priblížia, čo je zdravé a čo nie. Spoločne si vytvoríme hravú karikatúru a umývateľné ‚zdravé‘ prestieranie na jedlo,“ uvádzala Bibiana na sociálnej sieti.

Neskôr však zverejnila oznam o zrušení workshopu. „Podujatie Nielen o zdravej výžive, ktoré sa malo uskutočniť 6. augusta, je z organizačných dôvodov zrušené,“ uviedla v pondelok Bibiana bez bližších podrobností.

Igor Bukovský účinkoval v rôznych televíznych reláciách, kde radil divákom vo veciach zdravej výživ a životosprávy. Je aktívny aj na sociálnych sieťach. Prvý účet na YouTube založil pred šiestimi rokmi, ale popularita jeho kanálu vzrástla počas pandémie COVID-19 a jeho úspech je údajne aj zásluhou zviditeľňovania sa konfrontovaním oficiálne prijatého vedeckého poznania.

Jeho kritici tvrdia, že i vďaka vypúšťaniu hoaxov alternatívnej medicíny. Bukovský zdieľal informáciu o workshope v Bibiane aj na svojej sociálnej sieti, čo vyvolalo búrlivú debatu jeho kritikov aj zástancov.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem


Viac k témam: Bibiana – Medzinárodný dom umenia pre deti, Workshop, Zdravá výživa
Zdroj: SITA.sk - Bibiana zrušila diskusiu o zdravej výžive, deti mal vzdelávať Igor Bukovský © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.