Pondelok, 2. september 2024
Mimoriadne správy

Dočasným riaditeľom Inštitútu finančnej politiky bude Ján Remeta (foto)

 Webnoviny  31. júl 2024  86  
Dočasným riaditeľom Inštitútu finančnej politiky bude Ján Remeta (foto)

31.7.2024 (SITA.sk) - Novým riaditeľom Inštitútu finančnej politiky (IFP) bude Ján Remeta. Ministerstvo financií SR na sociálnej sieti informovalo, že ho po odchode Juraja Valachyho povedie dočasne. Remeta vo vedúcich pozíciách IFP pracuje už roky. Ministerstvo financií plánuje vybrať budúceho riaditeľa IFP prostredníctvom výberového konania.

Rezort financií v druhej polovici júna informoval, že ku koncu júla sa skončil trojročný mandát vtedajšiemu riaditeľovi inštitútu Jurajovi Valachymu. Ten sa rozhodol na vlastnú žiadosť nepokračovať vo funkcii na ministerstve financií.

IFP je analytický útvar Ministerstva financií SR. Je jedným z najstarších ekonomických think-tankov verejnej správy. Jeho cieľom je poskytovať komplexné ekonomické analýzy a prognózy pre dobre informované verejné rozhodnutia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem


Viac k témam: dočasný riaditeľ, Výberové konanie
Zdroj: SITA.sk - Dočasným riaditeľom Inštitútu finančnej politiky bude Ján Remeta (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.