Sobota, 27. apríl 2024
Mimoriadne správy

Beblavý vyzýva predstaviteľov Mosta-Híd, aby nepristúpili na hru strany Smer-SD

 Webnoviny  12. marec 2018  252  
Beblavý vyzýva predstaviteľov Mosta-Híd, aby nepristúpili na hru strany Smer-SD

BRATISLAVA 12. marca (WebNoviny.sk) - Každý dnes vie, že odchodom Roberta Kaliňáka sa nič nezmení. Myslí si to poslanec NR SR a líder strany Spolu - Občianska demokracia Miroslav Beblavý, ktorého reakciu agentúre SITA poskytla hovorkyňa strany Silvia Hudáčková.

"Je to dnes už len cynická ponuka pre Most-Híd, kde Smer-SD hovorí: Poďme spolu predstierať, že sa vyriešil problém zavraždeného novinára, talianskej mafie v blízkosti premiéra a obrovskej korupcie. Potom sa šokovaný a znechutený národ možno vzdá snahy o skutočnú zmenu," uvádza Beblavý.

Odporúčame:
Aktualizované: Minister Robert Kaliňák oznámil, že odstupuje z funkcie

Podľa neho je Slovensko na križovatke a je zodpovednosťou každého poslanca NR SR a člena vlády, ktorým smerom sa vydáme. "Vyzývame týmto všetkých predstaviteľov strany Most-Híd, aby na hru Smeru nepristúpili. S Robertom Ficom už nie je možné vládnuť, je ho možné len vymeniť," dodáva Beblavý.

Viac k témam: Miroslav Beblavý, Most-Híd, Robert Kaliňák, Smer-SD, SNS Slovenská národná strana, SPOLU – občianska demokracia
Zdroj: Webnoviny.sk - Beblavý vyzýva predstaviteľov Mosta-Híd, aby nepristúpili na hru strany Smer-SD © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.