Nedeľa, 19. máj 2024
Mimoriadne správy

Video: Vztýčený prostredník vyšiel Ancelottiho na 5000 eur

 Webnoviny  21. február 2017  154  
Video: Vztýčený prostredník vyšiel Ancelottiho na 5000 eur

Bayern Mníchov obhajuje gesto talianskeho trénera Carla Ancelottiho.

MNÍCHOV 21. februára (WebNoviny.sk) - Bayern Mníchov chápe reakciu trénera Carla Ancelottiho po sobotňajšom zápase najvyššej nemeckej futbalovej súťaže s Herthou Berlín, keď domácemu publiku ukázal pri odchode do kabín vztýčený prostredník. Údajne ho k tomu vyprovokoval pľuvanec od jedného z divákov. "Považujeme za ľudské a pochopiteľné, že takto reagoval po nechutnom útoku," vyhlásili Bavori.

Odporúčame:

Video: Bayern remizoval s Herthou, Pekarík dostal žltú kartu

Video: Ancelotti ukázal fanúšikom vztýčený prostredník


Berlínske stretnutie 21. kola malo dramatický záver, hostia vyrovnali na 1:1 zásluhou gólu poľského kanoniera Roberta Lewandovského v nadstavenom čase. Olympijský štadión bol vo vare a nevraživosť sa preniesla aj na ihrisko medzi hráčov a členov realizačných tímov. Nemecký futbalový zväz zastavil vyšetrovanie Ancelottiho gestikulácie po tom, ako taliansky tréner súhlasil, že poukáže 5000 eur nadácii pre sociálnu prácu.




Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.