Sobota, 5. október 2024
Oblačno  9,4 °C
Mimoriadne správy

Video: Ancelotti ukázal fanúšikom vztýčený prostredník

 Webnoviny  20. február 2017  229  
Video: Ancelotti ukázal fanúšikom vztýčený prostredník

Tréner Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti bude vysvetľovať vztýčený prostredník.

BERLÍN 20. februára (Webnoviny.sk) - Futbalový tréner Bayernu Mníchov Carlo Ancelotti bude Nemeckému futbalovému zväzu (DFB) vysvetľovať svoje obscénne gesto po sobotňajšom ligovom stretnutí proti Herthe Berlín (1:1). Taliansky kouč vztýčil prostredník smerom k fanúšikom súpera pred tým, ako zamieril do útrob štadióna. Ancelottiho čin zachytili i kamerové záznamy.

Odporúčame:

Video: Bayern remizoval s Herthou, Pekarík dostal žltú kartu

Video: Lipsko si napravilo chuť v Mönchengladbachu


Päťdesiatsedemročný lodivod sa k skutku priznal a uviedol, že jeho gestu predchádzalo opľutie zo strany jedného z priaznivcov Herthy. Ancelottiho napriek tomu pravdepodobne neminie mastná pokuta. V roku 2014 sa rovnakým gestom prezentoval tréner druholigového Unionu Berlín Norbert Düwel a musel zaplatiť 3500 €.

Nemecký magazín Kicker uviedol, že DFB vypočuje aj brankára Herthy Runeho Jarsteina, ktorý v tom istom stretnutí hodil loptu do stredopoliara Bayernu Xabiho Alonsa.




Zdroj: WebNoviny.sk © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.