Piatok, 29. marec 2024
Slnečno  12 °C
Mimoriadne správy

Valverde sa dočkal piskotu od fanúšikov, o rezignácii na post trénera FC Barcelona neuvažuje

 Webnoviny  13. máj 2019  263  
Valverde sa dočkal piskotu od fanúšikov, o rezignácii na post trénera FC Barcelona neuvažuje

BARCELONA 13. mája (WebNoviny.sk) - Tréner futbalistov FC Barcelona Ernesto Valverde odmieta fámy o tom, že rezignuje na post kouča španielskeho klubu.

Paľba kritiky


Päťdesiatpäťročný lodivod sa dostal pod paľbu kritiky po tom, čo "blaugranas" nepostúpili do finále Ligy majstrov 2018/2019 ani napriek tomu, že v prvom zápase semifinále vyhrali nad FC Liverpool vysoko 3:0.

Po zahanbujúcej prehre 0:4 v odvete sa v nedeľňajšom domácom zápase La Ligy proti FC Girona (0:2) dočkal piskotu od domáceho publika. Na otázky novinárov po stretnutí o tom, či rezignuje na post kouča, však reagoval jasne.

"Určite nie. Piskot na začiatku duelu som očakával, veď prečo by to fanúšikovia nemali spraviť? Je to normálne," povedal Valverde podľa webu denníka AS.

Víťazmi La Ligy v predstihu


Barcelončania môžu napriek neúspechu v Lige majstrov stále pomýšľať na dobrú sezónu. Už v predstihu sa stali víťazmi španielskej La Ligy a 25. mája zabojujú o zisk Španielskeho pohára (Cpa del Rey) proti FC Valencia.

Valverdemu, ktorý sa stal trénerom tímu z Camp Nou v lete 2017 a jeho aktuálna zmluva vyprší po roku 2020 (zahŕňa ročnú opciu na predĺženie, pozn.) tak môže priviesť Kataláncov ku obhajobe domáceho double.

Viac k témam: FC Barcelona, La Liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Valverde sa dočkal piskotu od fanúšikov, o rezignácii na post trénera FC Barcelona neuvažuje © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.