Štvrtok, 18. apríl 2024
Mimoriadne správy

UEFA vyšetruje Neymara pre komentáre na adresu rozhodcov v zápase Ligy majstrov

 Webnoviny  22. marec 2019  313  
UEFA vyšetruje Neymara pre komentáre na adresu rozhodcov v zápase Ligy majstrov

NYON 22. marca (WebNoviny.sk) - Európska futbalová únia (UEFA) potvrdila vyšetrovanie brazílskeho útočníka Paríža St. Germain Neymara pre jeho komentáre na adresu videorozhodcov po odvetnom osemfinálovom stretnutí Ligy majstrov proti hosťujúcemu Manchestru United (1:3).

Dvadsaťsedemročný Neymar zverejnil po zápase na instagrame komentáre útočiac na videoarbitrov, ktorí pred koncom stretnutia rozhodli o pokutovom kope v prospech anglického tímu. Premenená penalta nakoniec rozhodla o postupe "červených diablov" do štvrťfinále súťaže.

"Rozhodovanie zverili do rúk štyroch rozhodcov, ktorí vôbec nerozumejú futbalu. To nie je možné," uviedol vo svojom príspevku.

Brazílsky reprezentant Neymar pre zdravotné problémy do stretnutia nezasiahol. Informácie o preverovaní Neymarovho konania zverejnili už pred deviatimi dňami.

Viac k témam: Futbalová európska liga UEFA, Liga majstrov, Manchester United, PSG Paríž St. Germain
Zdroj: Webnoviny.sk - UEFA vyšetruje Neymara pre komentáre na adresu rozhodcov v zápase Ligy majstrov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.