Utorok, 3. september 2024
Zamračené  19,8 °C
Mimoriadne správy

Ubytovanie v olympijskej dedine je vraj nepohodlné, taliansky plavec Ceccon si radšej zdriemol na tráve v parku (video+foto)

 Webnoviny   6. august 2024  132  
Ubytovanie v olympijskej dedine je vraj nepohodlné, taliansky plavec Ceccon si radšej zdriemol na tráve v parku (video+foto)

6.8.2024 (SITA.sk) - Talianskemu plavcovi Thomasovi Cecconovi na olympijských hrách v Paríži príliš nevyhovuje ubytovanie, ktoré pre športovcov prichystali organizátori.

Olympijský šampión z Paríža na 100 m znak vraví, že olympijská dedina nie je pohodlná a nemôže si tam poriadne oddýchnuť. Na sociálnych sieťach sa dokonca šíril záber, ako spí na tráve v parížskom parku.

Viac o téme: Letná olympiáda v Paríži 2024




V dedine nie je klimatizácia, je tam teplo, jedlo je zlé. Mnoho športovcov odtiaľ odchádza preč. Nie je to alibi ani výhovorka, je to realita toho, čo možno nie každý vie. Zvyčajne, keď som doma, vždy poobede spím. Tu naozaj bojujem s teplom a hlukom,“ povedal 23-ročný Talian.



Záber, ako Ceccon drieme na uteráku v parku, zverejnil na Instagrame saudskoarabský veslár Husein Alireza, ktorý išiel náhodou okolo a všimol si talianskeho športovca. Zostáva otázne, či fotografia vznikla pred alebo po vypadnutí Ceccona a Talianska z rozplavieb mužov na 4 x 100 m polohové preteky.

Viac k témam: LOH Letné olympijské hry 2024 v Paríži, Paríž
Zdroj: SITA.sk - Ubytovanie v olympijskej dedine je vraj nepohodlné, taliansky plavec Ceccon si radšej zdriemol na tráve v parku (video+foto) © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.