Pondelok, 2. september 2024
Oblačno  21,8 °C
Mimoriadne správy

Paraguajčanku Alonsovú vraj poslali preč z olympijskej dediny, údajne okolo seba šírila nevhodnú atmosféru

 Webnoviny   6. august 2024  123  
Paraguajčanku Alonsovú vraj poslali preč z olympijskej dediny, údajne okolo seba šírila nevhodnú atmosféru

6.8.2024 (SITA.sk) - Paraguajská plavkyňa a influencerka s takmer 500-tisíc sledovateľmi Luana Alonsová bola údajne vylúčená z olympijskej dediny. Dôvodom je vraj „nevhodná atmosféra“, ktorú okolo seba šírila. Dvadsaťročná Paraguajčanka ešte pred OH vyvolala rozruch, keď sa rozhodla dať si vytetovať olympijské kruhy v oblasti bikín a následne po tom, ako sa v Paríži nekvalifikovala do bojov o medaily, ukončila kariéru.

Viac o téme: Letná olympiáda v Paríži 2024


Podľa webu ynetnews.com neprešla na 100 m motýlik cez rozplavby, keď sa len tesne nedostala do semifinále. Následne oznámila koniec kariéry. V ďalších dňoch sa však namiesto tímových povinnosti vybrala na prehliadku parížskych pamiatok, do Disneylandu či na rôzne spoločenské stretnutia. Paraguajskej výprave sa tiež nepáčilo, že nenosila tímové oblečenie, ale vlastný outfit.

Viac k témam: LOH Letné olympijské hry 2024 v Paríži, Paraguajská plavkyňa
Zdroj: SITA.sk - Paraguajčanku Alonsovú vraj poslali preč z olympijskej dediny, údajne okolo seba šírila nevhodnú atmosféru © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.