Streda, 1. máj 2024
Zamračené  18,5 °C
Mimoriadne správy

Svensson si zvolí vlasť pred jedlom, ak Švédi nepostúpia, vzdá sa obľúbených mexických pochúťok

 Webnoviny  27. jún 2018  225  
Svensson si zvolí vlasť pred jedlom, ak Švédi nepostúpia, vzdá sa obľúbených mexických pochúťok

ŠTOKHOLM 27. júna (WebNoviny.sk) - Bývalý švédsky futbalový reprezentant Anders Svensson je známy fanúšik mexickej stravy. To sa však môže stať minulosťou, ak Mexiko vyradí jeho krajanov na majstrovstvách sveta v Rusku.

Štyridsaťjedenročný niekdajší stredopoliar má prezývku "Taco" podľa rovnomennej stredoamerickej pochúťky. Svensson sľúbil, že ak Švédi v stredajšom zápase neuspejú, vzdá sa svojej obľúbenej kuchyne. "Ak nepostúpime, mexické jedlo som jedol naposledy," povedal na videu bývalý hráč Southamptonu, sediac pri stole plnom pochúťok z tejto krajiny.

Odporúčame:
Video: Postup Argentíny do osemfinále MS vo futbale zohrial aj vedcov v Antarktíde

Švédsko sa stretne s Mexikom v stredu v Jekaterinburgu (16.00 h SELČ) v záverečnom zápase F-skupiny. Stredoameričania sú na čele tabuľky so 6 bodmi, "tri korunky" sú spoločne s Nemeckom s tromi bodmi za nimi s totožným skóre (2:2).

Nemecko v paralelnom dueli vyzve Kórejskú republiku, ktorá dosiaľ nebodovala. V zamotanej skupine však ešte má teoretickú šancu na postup do osemfinále. Informácie zverejnil web BBC.

Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:


Viac k témam: Anders Svensson, futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku, Mexiko, švédska futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk - Svensson si zvolí vlasť pred jedlom, ak Švédi nepostúpia, vzdá sa obľúbených mexických pochúťok © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.