Piatok, 26. apríl 2024
Mimoriadne správy

Slovan po triumfe nad Besiktasom strelil štyri góly aj Trenčínu vo Fortuna lige

 Webnoviny  22. september 2019  386  
Slovan po triumfe nad Besiktasom strelil štyri góly aj Trenčínu vo Fortuna lige

22.9.2019 (Webnoviny.sk) - Futbalisti bratislavského Slovana triumfovali v nedeľňajšom záverečnom stretnutí 9. kola Fortuna ligy 2019/2020 v Žiline nad "domácim" mužstvom AS Trenčín 4:2. V tabuľke sú tak naďalej na druhom mieste s jednobodovým odstupom za lídrom MŠK Žilina, Trenčín je šiesty.

Zápas bohatý na góly predznamenala už skutočnosť, že Trenčín a Slovan sú spoločne s Dunajskou Stredou jediné mužstvá, ktoré sa v doterajšom priebehu sezóny strelecky presadili aspoň raz v každom dueli. Trenčania v stretnutí dokázali vyrovnať z 0:2 na 2:2 po "trefách" Anteho Roguljiča a Gina van Kessela, ale na bodový zisk to nakoniec nestačilo.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Európska liga: ŠK Slovan Bratislava – Besiktas Istanbul (fotografie)

Štyri zásahy "belasých" si svorne podelili Andraž Šporar a Dávid Strelec. Prvý menovaný, v uplynulom ročníku najlepší strelec Fortuna ligy, sa dvomi gólmi osamostatnil na 1. mieste tohtosezónneho poradia kanonierov najvyššej slovenskej súťaže.

Fortuna liga 2019/2020 - 9. kolo



  • nedeľa


AS Trenčín - ŠK Slovan Bratislava 2:4 (1:2) - hralo sa v Žiline
Góly: 37. Roguljič, 46. Van Kessel - 25. a 75. Šporar, 29. a 56. Strelec



Viac k témam: Fortuna liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Slovan po triumfe nad Besiktasom strelil štyri góly aj Trenčínu vo Fortuna lige © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.