Pondelok, 2. september 2024
Mimoriadne správy

Michal Tomič by mal zo Slavie Praha zamieriť do Škandinávie

 Webnoviny  18. august 2024  112  
Michal Tomič by mal zo Slavie Praha zamieriť do Škandinávie

18.8.2024 (SITA.sk) - Slovenský futbalista Michal Tomič by mohol zo Slavie Praha prestúpiť do Škandinávie. Ako informuje český web iSport.cz, meno 25-ročného reprezentant SR sa v predchádzajúcich dňoch spájalo s odchodom do švédskeho tímu BK Häcken, no napokon by mal zamieriť Nórska a pôsobiť vu úradujúceho majstra FK Bodö/Glimt.

Odchovanec myjavského futbalu je súčasťou Slavie od februára 2023 a za "zošívaných" odohral 23 ligových duelov, strelil v nich 2 góly. Zo Slavie tiež hosťoval v Mladej Boleslavi. Predtým pôsobil v Česku v tíme 1. FC Slovácko, do ktorého prestúpil v roku 2020 z MŠK Žilina.

V slovenskom reprezentačnom drese debutoval v marci 2023, keď v súboji kvalifikácie o postup na ME 2024 proti výberu Luxemburska v 81. minúte nahradil na hracej ploche Petra Pekaríka. V národnom tíme absolvoval zatiaľ päť duelov. O štart na tohtoročnom Eure pripravilo Tomiča zranenie.

Viac k témam: Majstrovstvá Európy
Zdroj: SITA.sk - Michal Tomič by mal zo Slavie Praha zamieriť do Škandinávie © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.