Pondelok, 2. september 2024
Slnečno  25,5 °C
Mimoriadne správy

MFK Ružomberok a Spartak Trnava poznajú možných súperov v play-off Európskej konferenčnej lige

 Webnoviny   5. august 2024  74  
MFK Ružomberok a Spartak Trnava poznajú možných súperov v play-off Európskej konferenčnej lige

5.8.2024 (SITA.sk) - Pondelkový žreb v sídle Európskej futbalovej únie (UEFA) vo švajčiarskom Nyone rozhodol o menách možných súperov slovenských klubov MFK Ružomberok a FC Spartak Trnava v play-off Európskej konferenčnej lige UEFA 2024/2025.

Obaja zástupcovia slovenského futbalu však potrebujú zvládnuť ešte 3. kvalifikačné kolo tejto tretej najprestížnejšej európskej súťaže.

Víťaz Slovenského pohára 2023/2024 MFK Ružomberok v prípade postupu cez 3. kvalifikačné kolo, v ktorom sa stretne s chorvátskym Hajdukom Split, narazí na úspešnejšieho z dvojice AEK Atény z Grécka – FC Noah Jerevan z Arménska. Futbalisti spod Čebraťa absolvujú prvý duel na súperovom ihrisku.

Ak trnavský Spartak zvládne postupovo dvojzápas proti poľskému druholigovému klubu Wisla Krakov, narazí na neúspešný tím z dvojice FK Molde z Nórska a Cercle Bruggy z Belgicka. „Andeli" by mali vzhľadom na výsledky žrebu prvý zápas odohrať na vlastnom štadióne.

Viac k témam: Súperi, Žreb
Zdroj: SITA.sk - MFK Ružomberok a Spartak Trnava poznajú možných súperov v play-off Európskej konferenčnej lige © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.