Piatok, 3. máj 2024
Mimoriadne správy

Manchester City vymení dodávateľa dresov, uzavrel lukratívnu zmluvu s firmou Puma

 Webnoviny  28. február 2019  280  
Manchester City vymení dodávateľa dresov, uzavrel lukratívnu zmluvu s firmou Puma

MANCHESTER 28. februára (WebNoviny.sk) - Anglický futbalový klub Manchester City po konci sezóny 2018/2019 zmení výrobcu dresov.

Obhajca titulu v Premier League podpísal lukratívnu zmluvu na 10 rokov s Pumou. Táto spoločnosť zaplatí ročne 65 miliónov britských libier za možnosť obliekať hráčov "Citizens" a celkovo 650 miliónov GBP v priebehu desiatich rokov.

Dohoda s novým dodávateľom zahŕňa aj všetky ostatné kluby, ktoré patria do skupiny City Football Group (CFG) ako napríklad New York City či FC Girona.

Prvýkrát sa futbalisti ManCity predstavia v nových dresoch už počas leta na prípravnom turnaji v Ázii. Ich doterajším dodávateľom dresov bola spoločnosť Nike. Informácie priniesol web televízie Sky Sports.

Viac k témam: Manchester City, Premier League, puma
Zdroj: Webnoviny.sk - Manchester City vymení dodávateľa dresov, uzavrel lukratívnu zmluvu s firmou Puma © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.