Štvrtok, 2. máj 2024
Väčšinou jasno  11,5 °C
Mimoriadne správy

Kanonier Lewandowski túži zmeniť dres, ale Bayern Mníchov ho nechce predať

 Webnoviny  31. júl 2018  291  
Kanonier Lewandowski túži zmeniť dres, ale Bayern Mníchov ho nechce predať

MNÍCHOV 31. júla (WebNoviny.sk) - Podľa trénera futbalistov nemeckého klubu Bayern Mníchov Nika Kovača poľský útočník Robert Lewandowski túži odísť z bavorského tímu. Vedenie "Die Roten" ho však nechce predať.

Odporúčame:
Útočník James Rodrígez ostane v Bayerne Mníchov, potvrdil nový tréner Kovač

"Je pravda, že Robert by chcel ísť niekde inde, ale to, čo chce on a čo chceme my, sú dve rozdielne veci. Hráč má u nás zmluvu, aj keď teraz si neviem narýchlo spomenúť, dokedy mu platí, ale my sme tí, čo učinia rozhodnutie. Určite ho nechceme predať do iného klubu," cituje španielsky denník Marca slová 46-ročného Chorváta.

Lewandowski má v Mníchove kontrakt platný do 30. júna 2021, v ostatných mesiacoch médiá špekulovali o jeho možnom sťahovaní do iných veľkoklubov - Realu Madrid, Manchestru United či FC Chelsea.

Viac k témam: FC Bayern Mníchov, I. bundesliga, Niko Kovač, Robert Lewandowski
Zdroj: Webnoviny.sk - Kanonier Lewandowski túži zmeniť dres, ale Bayern Mníchov ho nechce predať © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.