Nedeľa, 5. máj 2024
Slnečno  20,1 °C
Mimoriadne správy

Juraj Kucka by mohol z AC Miláno zamieriť do konkurenčného FC Turín

 Webnoviny   5. apríl 2017  341  
Juraj Kucka by mohol z AC Miláno zamieriť do konkurenčného FC Turín

MILÁNO 5. apríla (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka by po skončení aktuálnej sezóny mohol z AC Miláno zamieriť do konkurenčného FC Turín. Chýry z vlaňajšieho leta v utorok oživil taliansky portál Tuttosport, odkázal na neho web newsmondo.it.

Odporúčame:
Video: Hamšík strelil gól Juventusu, Kuckov AC Miláno u posledného iba remizoval

O 30-ročného stredopoliara "rossoneri" mal už pred touto sezónou záujem srbský tréner Turínčanov Siniša Mihajlovič, ktorý počas uplynulého ročníka viedol Kucku v AC.

Odporúčame:
Strelil gól lídrovi a vyrovnal. Hamšík je opäť v zostave kola

Spomenutý zdroj vyrukoval s informáciou, že Kucka, ktorý počas ostatných týždňoch viackrát chýbal v základnej zostave svojho mužstva, nemusí byť súčasťou ďalších plánov kormidelníka milánskeho klubu Vincenza Montellu. Bývalý hráč Ružomberka, Sparty Praha a FC Janov zasiahol v Serie A 2016/2017 do 25 stretnutí, strelil tri góly. V národnom pohári Coppa Italia pridal v januári presný zásah práve do siete FC Turín.



Viac k témam: AC Miláno, FC Turín, Juraj Kucka, Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk - Juraj Kucka by mohol z AC Miláno zamieriť do konkurenčného FC Turín © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.