Sobota, 18. máj 2024
Slnečno  16,9 °C
Mimoriadne správy

Video: Putincevovej ignorantské tľapnutie baví web a irituje rivalky

 Webnoviny   5. apríl 2017  233  
Video: Putincevovej ignorantské tľapnutie baví web a irituje rivalky

CHARLESTON 5. apríla (WebNoviny.sk) - Kazašská tenisová reprezentantka Julia Putincevová patrí medzi povestne najhorúcejšie hlavy na okruhu, v utorok neustála svoju prehru s Poľkou Magdou Linettovou v 1. kole dvojhry na zelenej antuke v americkom Charlestone v Južnej Karolíne.

Odporúčame:
Kučová v treťom sete otočila a v Charlestone sa raduje z postupu

Keď z náskoku 4:0 v rozhodujúcom sete napokon padla 6:4, 2:6, 4:6, pri podávaní rúk po mečbale ostentatívne odvrátila hlavu od premožiteľky, ako sa len dalo, a mdlým tľapnutím skôr odbila jej ruku, než by pogratulovala. Video, ktoré by mohlo slúžiť ako dokonalý príklad nezdvorilého porušenia tenisového bontónu, zdieľala napríklad Luxemburčanka Mandy Minellová, chytili sa viaceré ďalšie hráčky. Informácie sú z webu Punto de Break.





Viac k témam: Julia Putincevová, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Putincevovej ignorantské tľapnutie baví web a irituje rivalky © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.