Štvrtok, 25. apríl 2024
Mimoriadne správy

Gareth Bale môže opustiť kráľovský Real Madrid, jeho cena je vraj 25 miliónov eur

 Webnoviny  10. september 2020  223  
Gareth Bale môže opustiť kráľovský Real Madrid, jeho cena je vraj 25 miliónov eur

10.9.2020 (Webnoviny.sk) - Nekonečná sága údajného odchodu Garetha Bala z Realu Madrid opäť nesie znaky toho, že sa tak stane.

Týždeň po tom, čo 31-ročný Walesan naznačil svoj zámer vrátiť sa do Premier League, prišiel denník Mundo Deportivo so sumou, ktorú musí zaplatiť potenciálny záujemca - 25 miliónov eur.

Do Realu za sto miliónov


Pre zaujímavosť Bale prišiel do Realu Madrid v roku 2013 z Tottenhamu Hotspur a kráľovský veľkoklub to stálo 100 miliónov eur. Informuje o tom aj portál ORF.

Osemdesiatpäťnásobný waleský reprezentant už pred časom vypadol zo základnej zostavy trénera Zinedina Zidana a v uplynulej majstrovskej sezóne si v La Lige pripísal iba 16 štartov a 2 góly.

Už pred rokom sa v súvislosti s Balom hovorilo o jeho prestupe do Číny, ale napokon z toho zišlo, lebo ho Real Madrid nepustil.

Veľká záťaž pre rozpočet


Čínsky klub Ťiang-su Su-ning mu núkal týždenný plat vo výške milión eur, no prestup stroskotal na tom, že Španieli požadovali vysoké odstupné.

Podľa britských médií Bale v Madride zarábal 17 miliónov eur ročne, čo pre klubový rozpočet znamená veľkú záťaž.

Viac k témam: La Liga
Zdroj: Webnoviny.sk - Gareth Bale môže opustiť kráľovský Real Madrid, jeho cena je vraj 25 miliónov eur © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.