Štvrtok, 2. máj 2024
Mimoriadne správy

Futbal: Slovensko – Jordánsko (online)

 Webnoviny   7. jún 2019  276  
Futbal: Slovensko – Jordánsko (online)

TRNAVA 7. júna (WebNoviny.sk) - Slovenskí futbalisti hrajú v piatok od 20.45 medzištátny zápas proti Jordánsku. Hlavným rozhodcom duelu na Štadióne Antona Malatinského je Poliak Tomasz Musial, ktorému na čiarach budú pomáhať krajania Marcin Borkowski a Arkadiusz Wójcik.

V zostave trénera Pavla Hapala chýba Marek Hamšík aj ďalší skúsení hráči ako brankár Martin Dúbravka či Juraj Kucka. "Zaskakujúcim" kapitánom bude Patrik Hrošovský a priestor "ukázať sa" dostane viacero mladých hráčov s minimálnymi reprezentačnými skúsenosťami.

Predpokladaná základná zostava Slovenska


Rodák - Šatka, Štetina, Niňaj, Hancko - Hrošovský - Stoch, Bero, Duda, Haraslín - Šafranko




Duel proti osemfinalistovi tohtoročného Ázijského pohára v SAE, na ktorom sa v základnej skupine postaral o veľkú senzáciu triumfom nad Austráliou (1:0), je pre mužstvo trénera Hapala vhodná previerka pred utorkovým stretnutím v azerbajdžanskom Baku. Tam už pôjde o body do E-skupiny kvalifikácie o postup na ME 2020.

Futbal - medzištátny zápas



  • Štadión Antona Malatinského v Trnave


Slovensko - Jordánsko



  • hrá sa od 20.45


Góly:


Žlté karty:  0 – 0

strely celkovo (na bránu): 0:0 (0:0) rohové kopy: 0:0, ofsajdy: 0:0, držanie lopty (v %): 50 – 50, rozhodcovia: T. Musial – M. Borkowski, A. Wójcik (všetci Poľ.)

Zostavy:
Slovensko:
Jordánsko:



Viac k témam: jordánska futbalová reprezentácia, slovenská futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk - Futbal: Slovensko – Jordánsko (online) © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.