Piatok, 26. apríl 2024
Mimoriadne správy

Fenerbahce po prehre so Spartakom Trnava vymenilo trénera, Koeman na lavičke skončil

 Webnoviny  14. december 2018  256  
Fenerbahce po prehre so Spartakom Trnava vymenilo trénera, Koeman na lavičke skončil

TRNAVA 14. decembra (WebNoviny.sk) - Staronovým trénerom tureckého futbalového klubu Fenerbahce Istanbul sa stal Ersun Yanal. V pozícii nahradil Erwina Koemana, ktorý mužstvo dočasne prevzal po Phillipovi Cocuovi. Štyridsaťosemročného Holanďana odvolalo vedenie v závere októbra.

Posledným zápasom E. Koemana na lavičke istanbulského tímu bol štvrtkový zápas záverečného 6. kola D-skupiny Európskej ligy UEFA 2018/2019 proti Spartaku Trnava, v ktorom Fenerbahce prehralo tesne 0:1.

Yanal už v minulosti viedol Fenerbahce, v sezóne 2013/2014 ho priviedol k majstrovskému titulu. Tím s Martinom Škrtelom na súpiske je aktuálne na predposlednom 17. mieste v tabuľke tamojšej najvyššej súťaže. Informácie uverejnil portál uk.reuters.com.

Viac k témam: Ersun Yanal, Erwin Koeman, Európska liga UEFA, FC Spartak Trnava, Fenerbahce Istanbul
Zdroj: Webnoviny.sk - Fenerbahce po prehre so Spartakom Trnava vymenilo trénera, Koeman na lavičke skončil © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.