Pondelok, 28. október 2024
Slnečno  13,8 °C
Mimoriadne správy

Rytmus ohlásil Symphony Show, ktorá v Košiciach spojí niekoľko umeleckých svetov

 Webnoviny   9:58  26  
Rytmus ohlásil Symphony Show, ktorá v Košiciach spojí niekoľko umeleckých svetov

28.10.2024 (SITA.sk) - Rytmus, ikona slovenského rapu, spojí svoje silné texty s majestátnym zvukom symfonického orchestra, aby vytvoril jedinečný umelecký zážitok, ktorý prekoná všetko, čo jeho priaznivci doteraz zažili.

Už 31. mája 2025 budú z košickej Steel Arény znieť Rytmusove nadčasové hity v symbióze s klasikou. Vstupenky na Rytmus Symphony Show, ktorá zbúra všetky pomyselné hranice a spojí niekoľko umeleckých svetov, budú dostupné od utorka, 29. októbra 2024, od 08:00 hod. na Predpredaj.sk.

Návštevníci podujatia sa však môžu tešiť na viac ako len na hudobné vystúpenie. „Už dva roky ma na tento projekt nahovárajú chalani z EMPIRE, ktorí sa budú podieľať aj na dramaturgii. Majú vymyslené skvelé veci, ktoré postupne dolaďujeme. Okrem mňa sa predstaví viac ako sto rôznych umelcov a artistov,“ predstavuje Rytmus usporiadateľov podujatia, zároveň odhaľuje, že sa bude jednať o kolosálnu šou, obohatenú o ďalšie umelecké zložky.

Na ktoré hity sa môžu fanúšikovia tešiť?


V posledný májový večer budúceho roku sa na scéne v košickej Steelke po Rytmusovom boku predstavia aj hviezdy opery, spolu so sólovými výkonmi členov orchestra či virtuóznym huslistom dodajú každej skladbe nezameniteľnú hĺbku.



https://www.youtube.com/watch?v=xxp6aUEO9zs

Hudobný zážitok umocní aj vystúpenie speváckeho zboru mladých talentov, ktorých hlasy očaria čistotou a energiou. A na ktoré hity sa môžu fanúšikovia tešiť?

„Na to najlepšie z mojej tvorby, ale v špeciálnom prevedení.  Hudba, ktorú poznajú, dostane majestátny rozmer, pretože jej súčasťou budú rôzni umelci od baletiek cez akrobatov až po… Ale veď, čo prezrádzam. Príďte a zažijete niečo, čo tu ešte nikto neurobil,“ tajnostkársky láka raper na svoju šou.

Najviac sa teší na celý východ


Odhaľuje, že ani tanečné vystúpenia nebudú zaostávať a aj pohybová zložka podujatia bude dych vyrážajúca.

„Aktuálne s organizátorom celého projektu, Dávidom Zbojekom, dávame dokopy dramaturgiu a keď do seba všetko zapadne, prezradím viac. Každopádne, chceme, aby to bolo veľké. Nech z toho každý odíde s pocitom, že zažil niečo, čo pre neho bolo nepredstaviteľné,“ dodáva Vrbovský.

Rytmus Symphony Show rozmermi nadväzuje na mimoriadne úspešné  koncerty slovenského kráľa rapu, ktoré posledné roky odohral v Trnave, Bratislave či Prahe. Tentokrát sa dočkalo i východné Slovensko. „Najviac sa teším na celý východ. Dlho som tam nebol a ešte nikdy som tam nepriniesol niečo takéto,“ neskrýva svoje nadšenie hviezda unikátneho projektu.

Viac k témam: Rytmus Symphony Show, Steel Aréna v Košiciach
Zdroj: SITA.sk - Rytmus ohlásil Symphony Show, ktorá v Košiciach spojí niekoľko umeleckých svetov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.