Nedeľa, 1. september 2024
Zamračené  25,7 °C
Mimoriadne správy

Lovestream festival otvorí svoje brány už ani nie o 24 hodín, program je plný svetových mien

 Webnoviny  15. august 2024  97  
Lovestream festival otvorí svoje brány už ani nie o 24 hodín, program je plný svetových mien

15.8.2024 (SITA.sk) - Ani nie o 24 hodín sa na starom letisku Vajnory v Bratislave uskutoční ďalší ročník letného festivalu Lovestream.

Od piatku 16. augusta do nedele 18. augusta si na jednom mieste budete môcť vypočuť slovenských, ale aj svetových spevákov, rapperov či dj-ov. Pripravený je hlavný stage, electronic stage a ďalšie tri zóny s vystupujúcimi hudobníkmi.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Macklemore, Rita Ora aj 50 Cent


V rámci programu vystúpia svetové hviezdy ako Rita Ora či 50 Cent, ktorí sa predstavia už v piatok večer. Na pódiu venovanému elektronickej hudbe sa v piatok v noci postarajú o zábavu Used, Chase & Status či Sota.

Sobotňajším hlavným bodom programu budú Macklemore a Dimitri Vegas & Like Mike. Vystúpia aj Antoine Delvig, Morgan J alebo HI-LO. Počas záverečného večera sa na hlavné pódium postavia Ray Dalton, INNA ale aj Tiësto, Elektronickú hudbu prinesú Tujamo aj Rudeejay.

Z česko-slovenskej scény sa môžete tešiť na Calina & Viktora Sheena, Dianah Kay alebo aj DJ-a EKG.

Dobré jedlo aj beaty zóna


Okrem hudby si na festivale Lovestream môžete vychutnať aj dobré jedlo, ktoré vám bude ponúkať až 70 rôznych gastro prevádzok. Zabaviť sa môžete na kolotočoch a adrenalínových atrakciách, ale aj v interaktívnom fotokútiku.

Pripravená bude aj zóna pre detských návštevníkov. O váš štýl a krásu sa postarajú odborníci, ktorých nájdete v beauty zóne, svoje si nájdu ženy aj muži. Okrem make-upu si budete môcť zadovážiť nový festivalový účes či nové tetovanie.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem


Ak prídete na festival autom, môžete zaparkovať na vyhradených parkovacích miestach. Organizátori zároveň odporúčajú prísť s dostatočným predstihom. Parkovacie lístky si treba kúpiť vopred, na mieste sa nebudú predávať. Po skončení festivalu bude výjazd z parkoviska obmedzený, preto môžu vzniknúť prípadné zdržania.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Možnosti dopravy na a z festivalu


Z Bratislavy priamo na vajnorské letisko sa môžete dopraviť aj bez auta niekoľkými spôsobmi. Organizátori v spolupráci s dopravcom Slovak Lines zabezpečili autobusovú dopravu, ktorá bude premávať z autobusovej stanice Nivy priamo na festivalové parkovisko a späť. Táto doprava bude dostupná všetky tri dni pred začiatkom aj na konci programu. Lístky na autobusy sa dajú kúpiť online ale aj priamo od vodiča.

Návštevníci môžu využiť aj mestskú hromadnú dopravu. Električkou sa dostanú na Zlaté piesky alebo Detviansku, kde môžu prestúpiť na autobus. Po skončení festivalu však nočná doprava nebude premávať, preto musia využiť iné možnosti, ako sú taxi služby alebo kyvadlové autobusy.

Autobusové linky, ktoré smerujú ku koncovej zastávke neďaleko festivalového areálu, OC Vajnory, sú 52, 53, 56, 65. Pre tých, čo prídu na festival bicyklom alebo elektrokolobežkou, sú pripravené odkladacie priestory, uzamknúť si ich však budú musieť na svoj vlastný zámok.

Viac k témam: Lovestream festival
Zdroj: SITA.sk - Lovestream festival otvorí svoje brány už ani nie o 24 hodín, program je plný svetových mien © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.