Nedeľa, 1. september 2024
Mimoriadne správy

Americký rapper Travis Scott sa v parížskom hoteli dostal do potýčky s ochrankárom a bol zatknutý

 Webnoviny   9. august 2024  152  
Americký rapper Travis Scott sa v parížskom hoteli dostal do potýčky s ochrankárom a bol zatknutý

9.8.2024 (SITA.sk) - Amerického rappera Travisa Scotta zatkli v hoteli v Paríži po potýčke s ochrankárom. Vo vyhlásení to uviedla parížska prokuratúra s tým, že ho zatkli v piatok ráno.

Incident sa podľa prokuratúry stal v hoteli George V, keď hotelový ochrankár zasiahol do potýčky medzi interpretom a jeho vlastným osobným strážcom. Polícia incident stále vyšetruje.

Zástupca rappera uviedol, že priamo komunikujú s orgánmi v Paríži, aby záležitosť urýchlene vyriešili.

Rapper pricestoval do francúzskej metropoly na olympijské hry.


Travis Scott, vlastným menom Jacques Webster, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2008 a má na konte viac ako stovku skladieb, ktoré sa zaradili do rebríčka Billboard Hot 100.

Na vrchol rebríčka sa dostali single Sicko Mode, Highest in the Room, The Scotts a Franchise.

Scott má štyri štúdiové albumy - Rodeo (2015), Birds in the Trap Sing McKnight (2016), Astroworld (2018) a Utopia (2023).





Viac k témam: LOH Letné olympijské hry 2024 v Paríži, Rapper, Zatknutie
Zdroj: SITA.sk - Americký rapper Travis Scott sa v parížskom hoteli dostal do potýčky s ochrankárom a bol zatknutý © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.