Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Zamestnanci Ryanairu budú štrajkovať v piatich krajinách, v Nemecku už zrušili vyše sto letov

 Webnoviny  13. september 2018  322  
Zamestnanci Ryanairu budú štrajkovať v piatich krajinách, v Nemecku už zrušili vyše sto letov

BRATISLAVA 13. septembra (WebNoviny.sk) - Letecká spoločnosť Ryanair bude v piatok 28. septembra čeliť sérii 24-hodinových štrajkov v piatich európskych krajinách.

Odporúčame:
Ryanair pre štrajk pilotov a palubného personálu zrušil ďalšie desiatky letov

Štrajkovať bude palubný personál v Taliansku, Portugalsku, Španielsku, Belgicku a Holandsku. Informoval o tom vo štvrtok portál bbc.com, ktorý citoval predstaviteľa belgických odborov.

Správa prichádza po tom, čo írsky nízkonákladový prepravca v Nemecku zrušil 150 zo 400 stredajších letov pre 24-hodinový štrajk pilotov a palubného personálu.

Odporúčame:
Piloti spoločnosti Ryanair chystajú celodenný štrajk, nedosiahli pokrok v rokovaniach s firmou

Spoločnosť štrajk označila za nepotrebný a oznámila, že dotknutým pasažierom ponúkla alternatívne lety. Podľa vyhlásenia zo stredy je firma pripravená zvládnuť aj najnovšiu sériu plánovaných štrajkov.

Viac k témam: Ryanair, štrajk
Zdroj: Webnoviny.sk - Zamestnanci Ryanairu budú štrajkovať v piatich krajinách, v Nemecku už zrušili vyše sto letov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.