Utorok, 23. apríl 2024
Oblačno  7,8 °C
Mimoriadne správy

Vláda pre vojnu na Ukrajine opätovne zmenila nariadenie na vykonanie niektorých opatrení hospodárskej mobilizácie

 Webnoviny   6. apríl 2022  151  
Vláda pre vojnu na Ukrajine opätovne zmenila nariadenie na vykonanie niektorých opatrení hospodárskej mobilizácie

6.4.2022 (Webnoviny.sk) - Vláda pre vojnu na Ukrajine opätovne zmenila svoje nariadenie na vykonanie niektorých opatrení hospodárskej mobilizácie. Cieľom aktuálnych úprav je spresniť opatrenia „organizácie dopravného zabezpečenia“ vo vzťahu k Ministerstvu dopravy a výstavby SR, vyšším územným celkom a okresným úradom po stránke vydávania príkazov aj usmernenia k postupu účtovania výdavkov na opatrenia hospodárskej mobilizácie.

Viac o téme: Rusko-ukrajinský konflikt



Zároveň sa spresňuje aj oblasť vecného plnenia. Zmeny budú mať vplyv na rozpočet verejnej správy a na podnikateľské prostredie, dopredu však podľa materiálu nie je možné definovať výšku nákladov na rozpočet verejnej správy.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine (fotografie)

Viac k témam: rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: Webnoviny.sk - Vláda pre vojnu na Ukrajine opätovne zmenila nariadenie na vykonanie niektorých opatrení hospodárskej mobilizácie © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.