Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Twitter obmedzí alebo zakáže reklamy na kryptomeny, môžu za to podvody

 Webnoviny  27. marec 2018  306  
Twitter obmedzí alebo zakáže reklamy na kryptomeny, môžu za to podvody

NEW YORK 27. marca (WebNoviny.sk) - Americká spoločnosť Twitter prevádzkujúca rovnomennú mikroblogovaciu sieť, oznámila, že zakáže alebo obmedzí reklamy súvisiace s kryptomenami v snahe zasiahnuť proti podvodom.

Nové pravidlá spoločnosti Twitter zakazujú reklamu na primárnu ponuku mincí, keď začínajúce firmy vydávajú menu, ktorá sa môže použiť na nákup ich služieb. Reklama búrz s kryptomenami bude obmedzená a možná bude iba v prípade verejných obchodných spoločností.

Odporúčame:
YouTuberku odsúdili za zastrelenie priateľa, pred guľkou do hrudníka ho hrubá kniha neochránila

Tento krok firmy nasleduje po tom, ako podobné opatrenia tento rok prijali spoločnosti Facebook a Google. Twitter uviedol, že nové pravidlá začne zavádzať od utorka a približne v priebehu mesiaca budú platiť pre všetku reklamu.

Viac k témam: facebook, Google, kryptomeny, Twitter
Zdroj: Webnoviny.sk - Twitter obmedzí alebo zakáže reklamy na kryptomeny, môžu za to podvody © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.