Sobota, 27. apríl 2024
Slnečno  16 °C
Mimoriadne správy

Slovenská pošta mení otváracie hodiny, vybrané pobočky budú otvorené dlhšie

 Webnoviny  17. december 2021  233  
Slovenská pošta mení otváracie hodiny, vybrané pobočky budú otvorené dlhšie

17.12.2021 (Webnoviny.sk) - V najbližších dňoch a počas sviatkov sa zmenia otváranie hodiny pobočiek Slovenskej pošty. Vybrané pobočky budú otvorené dlhšie. Informuje o tom Slovenská pošta v tlačovej správe.

„Vybrané pobočky Slovenskej pošty, v ktorých je uložené väčšie množstvo zásielok, budú od pondelka 20. decembra do stredy 22. decembra (vrátane) predlžovať otváracie hodiny. Počas vianočných sviatkov (24. - 26. decembra 2021) a novoročných sviatkov (1. a 6. januára 2022) budú všetky pošty zatvorené. Na Silvestra 31. decembra 2021 budú otváracie hodiny pre verejnosť skrátené,“ píše sa v tlačovej správe.

Aktuálne otváracie hodiny sú uvedené na výveskách pôšt, v mobilnej aplikácii Slovenskej pošty či na webovej stránke www.posta.sk.

Zdroj: Webnoviny.sk - Slovenská pošta mení otváracie hodiny, vybrané pobočky budú otvorené dlhšie © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.