Streda, 29. máj 2024
Mimoriadne správy

Národná diaľničná spoločnosť vyhlásila verejnú súťaž na autorský dozor pre stavbu diaľnice D3

 Webnoviny  11. marec 2018  469  
Národná diaľničná spoločnosť vyhlásila verejnú súťaž na autorský dozor pre stavbu diaľnice D3

BRATISLAVA 11. marca (WebNoviny.sk) - Národná diaľničná spoločnosť, a. s. (NDS) vyhlásila verejnú súťaž na dokumentáciu a autorský dozor pre stavbu diaľnice D3 Žilina, Brodno - Kysucké Nové Mesto, privádzač.

Predpokladaná cena za poskytnutie týchto služieb počas troch rokov predstavuje 600 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty (720 tis. eur vrátane DPH). Vyplýva to z oznámenia o vypísaní tendra vo Vestníku verejného obstarávania.

Súčasťou zákazky je vypracovanie aktualizácie dokumentácie pre stavebné povolenie v podrobnosti dokumentácie na realizáciu stavby (DSP v podrobnosti DRS), oznámenia o zmene navrhovanej činnosti podľa prílohy 8a po vypracovaní DSP v podrobnosti DRS (8a), dokumentácie stavebného zámeru, dokumentácie na ponuku, výkon autorského dozoru a výkon koordinátora dokumentácie pre spomínanú stavbu D3.

Odporúčame:
Mladí Ružomberčania chcú mesto bez dopravných kolapsov

Lehota na predkladanie ponúk je 11. apríla, pričom platiť musia minimálne do 31. decembra tohto roka. Aktualizácia dokumentácie pre stavebné povolenie v podrobnosti dokumentácie na realizáciu stavby, oznámenie 8a po dokumentácii na stavebné povolenie, dokumentácia stavebného zámeru a dokumentácia na ponuku majú byť dodané do 120 dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy, výkon autorského dozoru a koordinátora dokumentácie majú trvať tri roky od doručenia písomnej výzvy NDS ako objednávateľa zhotoviteľovi na poskytovanie tejto činnosti.

Viac k témam: diaľnica D3, NDS Národná diaľničná spoločnosť, verejná súťaž
Zdroj: Webnoviny.sk - Národná diaľničná spoločnosť vyhlásila verejnú súťaž na autorský dozor pre stavbu diaľnice D3 © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.