Sobota, 20. apríl 2024
Mimoriadne správy

Minister Krajniak oznámil predĺženie Prvej pomoci, živnostníci môžu získať viac peňazí (video)

 Webnoviny   1. február 2021  208  
Minister Krajniak oznámil predĺženie Prvej pomoci, živnostníci môžu získať viac peňazí (video)

1.2.2021 (Webnoviny.sk) - Minister sociálnych vecí a rodiny SR Milan Krajniak predstavil ďalšie navrhované zmeny v rámci poskytovania Prvej pomoci. V rámci Prvej pomoci ++ sa predlžuje jej vyplácanie do 30. júna a rozširuje sa okruh podporených osôb.

Príspevky budú odstupňované podľa poklesu tržieb vo viacerých rovinách, než tomu bolo doteraz. Najnižší príspevok stúpne z 270 na 330 eur, najvyšší z 810 na 870 eur.

Viac o téme: Ekonomické dopady koronavírusu


V opatrení 4A môžu dokonca SZČO dostať až 870 eur, namiesto doterajších 315, a to za predpokladu, že si doplatia do 15. februára dobrovoľné poistné. Žiadatelia taktiež nebudú musieť podpisovať nové dodatky. Na tlačovej konferencii o tom informoval minister práce Milan Krajniak.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem


Viac k témam: Ekonomické dopady koronavírusu, prvá pomoc
Zdroj: Webnoviny.sk - Minister Krajniak oznámil predĺženie Prvej pomoci, živnostníci môžu získať viac peňazí (video) © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.