Piatok, 27. september 2024
Mimoriadne správy

Daňové úrady predlžujú svoje úradné hodiny, môže za to termín podania daňového priznania

 Webnoviny  19. marec 2018  401  
Daňové úrady predlžujú svoje úradné hodiny, môže za to termín podania daňového priznania

BRATISLAVA 19. marca (WebNoviny.sk) - S blížiacim sa termínom na podanie daňového priznania a uhradenie dane z príjmov za rok 2017 finančná správa avizuje predĺženie úradných hodín.

Rovnako dlhšie budú daňovníkom k dispozícii aj pracovníci call centra finančnej správy. Predĺžené úradné hodiny budú mať daňové úrady a call centrum od pondelka 26. marca do utorka 3. apríla, ktorý bude posledným dňom riadneho termínu na podanie daňových priznaní a uhradenie dane z príjmov za minulý rok.

Termín na podanie daňového priznania pritom tento rok vychádza na víkend počas Veľkonočných sviatkov. Daňové úrady tak budú posledný týždeň pred sviatkami daňovníkom k dispozícii štyri pracovné dni od pondelka do štvrtka.

Odporúčame:
Europarlament schválil návrh zmien v zdaňovaní príjmov firiem v Európskej únii

Prvé tri dni tohto týždňa od pondelka 26. marca do stredy 28. marca budú úradné hodiny daňových úradov od 8:00 do 17:00 a vo štvrtok od 8:00 do 18:00. V utorok 3. apríla, čo je posledný termín na vybavenie dane z príjmov, budú daňové úrady otvorené od 8:00 do 19:00.

Ako ďalej informuje finančná správa, jej call centrum bude v tomto období dostupné vždy od 8:00 do 19:00 s výnimkou pondelka 26. marca a utorka 3. apríla, kedy bude k dispozícii od 8:00 až do polnoci.

Viac k témam: daň z príjmov, daňové priznanie, daňový úrad
Zdroj: Webnoviny.sk - Daňové úrady predlžujú svoje úradné hodiny, môže za to termín podania daňového priznania © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.