Streda, 24. apríl 2024
Slabý dážď  4 °C
Mimoriadne správy

4 dôležité veci, ktoré nesmú chýbať ani vo vašej firme

 Seocentrum  28. jún 2018  471  
4 dôležité veci, ktoré nesmú chýbať ani vo vašej firme

Úspech podnikateľského subjektu závisí nielen od reklamy a personálu, ale aj od kvalitného vybavenia firmy, skladu a výrobnej haly. Na ktoré veci by ste ale v prvom rade mali myslieť a nemali by chýbať ani u vás?


1. Ergonomický kancelársky nábytok

Vzhľadom na narastajúci počet ľudí trpiacich silnými bolesťami chrbtice by ste mali do firmy nakupovať ergonomické pomôcky a ergonomický kancelársky nábytok. Ergonomické vybavenie kancelárie chráni zdravie všetkých zamestnancov, vrátane vášho.

Na ergonomickom vybavení sa neoplatí šetriť. Keď už chcete šetriť na kancelárskom vybavení, tak šetrite na nákupe tlačiarní a tonerov. Namiesto originálnych tonerov sa zameriavajte na renováciu tonerov.

Kúpte výškovo nastaviteľné stoly, ergonomické kancelárske kreslá, ergonomické počítačové myšky, balančné stoličky atď.

2. Váhy do skladu a výrobných hál

Na výrobu finálnych produktov, ale aj pri expedícii tovarov budete potrebovať váhy s certifikátom. Konkrétne plošinové váhy využijete na výrobu, ale aj na expedíciu. Sú to univerzálne váhy vhodné do akejkoľvek firmy vyrábajúcej hmotný finálny produkt. K plošinovým váham s väčšou vážiacou plochou si máte možnosť dokúpiť nájazdové rampy. Zúžitkujete ich, ak potrebujete odvážiť ťažšie predmety.

3. Váhy vhodné do predajní

Do predajní hotových výrobkov budete potrebovať váhy na počítanie kusov, známejšie skôr ako počítacie váhy. Sú vybavené funkciami ako tarovanie, kumulácia a nastavenie cieľového počtu kusov. Odporúčame vám vyberať si najmä metrologicky overené kontrolné počítacie váhy s podsvieteným LCD displejom.

4. Kvalitné kancelárske osvetlenie a osvetlenie výrobných hál a skladov

Okrem toho, že tieto priestory by mali spĺňať všetky bezpečnostné požiadavky, mali by byť kvalitne osvetlené. Osvetlenie nesmie ohrozovať zrak pracujúcich v týchto priestoroch, ale zároveň vás nemusí finančne zaťažovať. Takéto podmienky spĺňa len LED kancelárske osvetlenie a LED osvetlenie výrobných hál a skladov.