Streda, 22. máj 2024
Mimoriadne správy

Zranený hráč Arsenalu Koscielny pre roztrhnutú achilovku vynechá aj majstrovstvá sveta

 Webnoviny   4. máj 2018  343  
Zranený hráč Arsenalu Koscielny pre roztrhnutú achilovku vynechá aj majstrovstvá sveta

MADRID 4. mája (WebNoviny.sk) - Francúzsky futbalový reprezentant v službách Arsenalu Londýn Laurent Koscielny si roztrhol achilovku pri prehre 0:1 vo štvrtkovom odvetnom stretnutí semifinále Európskej ligy na ihrisku Atlética Madrid.

Odporúčame:
Video: Vo finále Európskej ligy sa stretnú Atlético a Olympique Marseille

Pre tento úraz vynechá aj majstrovstvá sveta v Rusku, ktoré sa začnú už o mesiac. Tridsaťdvaročný kapitán "kanonierov" spadol na trávnik bez cudzieho pričinenia už v úvode spomenutého zápasu.

V 12. min ho vystriedal Calum Chambers. "Je to roztrhnutá achilovka a nevyzerá to dobre," krátko komentoval tréner Londýnčanov Arséne Wenger.

Viac k témam: Európska liga UEFA, FC Arsenal Londýn, Laurent Koscielny, majstrovstvá sveta, ruská hokejová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk - Zranený hráč Arsenalu Koscielny pre roztrhnutú achilovku vynechá aj majstrovstvá sveta © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.