Sobota, 18. máj 2024
Slnečno  17,6 °C
Mimoriadne správy

Zlatan Ibrahimovič opäť prezentoval svoju aroganciu a mal odvážne vyhlásenia

 Webnoviny  31. marec 2018  270  
Zlatan Ibrahimovič opäť prezentoval svoju aroganciu a mal odvážne vyhlásenia

CARSON 31. marca (WebNoviny.sk) - Kontroverzný švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič sa nemení ani na sklonku svoje aktívnej hráčskej kariéry a ani v pozadí Hollywoodu a palmových stromov.

Jeho prvá tlačová konferencia po prestupe z Manchestru United do Los Angeles Galaxy bola v piatok prezentáciou odvážnych vyhlásení 36-ročného útočníka.

Odporúčame:
Zlatan Ibrahimovič sa chce vrátiť do reprezentácie, tréner Švédov ho označil za rušivý faktor

"Nič sa nemení. Prišiel som sem, aby som víťazil a som si istý, že sa mi to podarí. Budem víťazom," tradične veľkohubo vyhlásil Ibrahimovič, ktorý by premiéru v zámorskej Major League Soccer mohol absolvovať už v sobotu proti LAFC.

Samozrejmosťou boli vyjadrenia v línii medzi veľkým sebavedomím až aroganciou. "Ibra" deklaroval, že prišiel do Ameriky zbierať trofeje. "Lev je hladný. Mám na konte viac gólov ako hráči odohraných stretnutí, takže si myslím, že viem, čo robím. Budem v tom pokračovať teraz v drese Galaxy. Rovnaká úloha, ale iný klub," skonštatoval bývalý reprezentant Švédska, ktorý tvrdí, že sa stále cíti mladý.

Viac k témam: futbal, Los Angeles Galaxy, Manchester United, MLS Major League Soccer, Premier League, Zlatan Ibrahimovič
Zdroj: Webnoviny.sk - Zlatan Ibrahimovič opäť prezentoval svoju aroganciu a mal odvážne vyhlásenia © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.