Štvrtok, 2. máj 2024
Zamračené  13,4 °C
Mimoriadne správy

Zinedine Zidane údajne mieri za Cristianom Ronaldom do Juventusu

 Webnoviny  17. júl 2018  230  
Zinedine Zidane údajne mieri za Cristianom Ronaldom do Juventusu

TURÍN 17. júla (WebNoviny.sk) - Zinedine Zidane by mal nasledovať svojho bývalého zverenca v Reale Madrid Cristiana Ronalda do Juventusu Turín.

Nie však na pozíciu trénera, ale športového riaditeľa. Informoval o tom španielsky Libertad Digital. Malo by sa tak stať na želanie prezidenta úradujúceho talianskeho majstra Andreu Agnelliho.

Odporúčame:
Ronaldo neprišiel do Juventusu na dovolenku, vo vyššom veku ešte nemá vrchol kariéry za sebou

Štyridsaťšesťročný Zidane v uplynulej sezóne dovŕšil víťazný hetrik s Realom Madrid v Lige majstrom, ale potom sa rozhodol nepokračovať v pozícii trénera na San Bernabeu. Strelecký líder "pusiniek" Cristiano Ronaldo sa zasa rozhodol nájsť novú futbalovú výzvu v Turíne, kam prestúpil za 112 miliónov eur.

Podľa Libertad Digital sa Zidane v Turíne má deliť o pozíciu športového riaditeľa s Fabiom Paracitim. Práve angažovanie Cristiana Ronalda malo byť rozhodujúce aj pre Zidanov prestup.

Viac k témam: Cristiano Ronaldo, futbal, Juventus Turín, La Liga, Real Madrid, Serie A, Zinedine Zidane
Zdroj: Webnoviny.sk - Zinedine Zidane údajne mieri za Cristianom Ronaldom do Juventusu © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.