Štvrtok, 25. apríl 2024
Mimoriadne správy

Walesan Lawrence spôsobil pod vplyvom alkoholu nehodu, jeho štart proti Slovensku je otázny

 Webnoviny  26. september 2019  339  
Walesan Lawrence spôsobil pod vplyvom alkoholu nehodu, jeho štart proti Slovensku je otázny

26.9.2019 (Webnoviny.sk) - Útočník waleskej futbalovej reprezentácie Tom Lawrence sa možno neobjaví v nominácii trénera Ryana Giggsa na najbližšie zápasy kvalifikácie ME 2020 proti Slovensku (10. októbra v Trnave) a Chorvátsku (13. októbra v Cardiffe).

Dvadsaťpäťročného hráča anglického druholigového Derby County obvinili spoločne s ďalším futbalistom tohto klubu Masonom Bennettom z jazdy pod vplyvom alkoholu. V spomenutom októbrovom asociačnom termíne sa obaja musia dostaviť pred súd.

Táto dvojica podľa britského denníka The Daily Telegraph v utorok v neskorých večerných hodinách spôsobila autonehodu. Pri havárii ich spoluhráč Richard Keogh utrpel vážne zranenie kolena, pre ktoré si už v aktuálnej sezóne 2019/2020 nezahrá.

Incident sa udial v čase, keď hráči smerovali domov po spoločnej tímovej večeri, ktorej predmetom bola aj diskusia o smerovaní klubu.

Ako Derby County uviedol v oficiálnom stanovisku, všetci zainteresovaní hráči sa podrobia dôkladnému internému vyšetrovaniu celej záležitosti.

Viac k témam: Kvalifikácia o postup na ME 2020 vo futbale
Zdroj: Webnoviny.sk - Walesan Lawrence spôsobil pod vplyvom alkoholu nehodu, jeho štart proti Slovensku je otázny © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.