Streda, 22. máj 2024
Zamračené  17,1 °C
Mimoriadne správy

Výkony Lobotku údajne zaujali nielen Hamšíkov Neapol, ale aj Paríž Saint Germain

 Webnoviny  21. jún 2018  267  
Výkony Lobotku údajne zaujali nielen Hamšíkov Neapol, ale aj Paríž Saint Germain

VIGO 21. júna (WebNoviny.sk) - Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka má za sebou vydarenú sezónu v španielskom klube Celta Vigo. Ihneď po minuloročnom prestupe sa etabloval v základnej jedenástke a stal sa kľúčovým hráčom tímu.

Jeho výkony vzbudili záujem popredných európskych klubov. Spomína sa Neapol, v ktorom ešte stále pôsobí Marek Hamšík, najnovšie portál Football Espana priniesol informáciu, že Lobotka zaujal aj milionársky Paríž St. Germain.

Odporúčame:
Škriniar nemal problém nastúpiť s Hubočanom v strede obrany, remíza je podľa Lobotku zaslúžená

Dvadsaťtriročný Lobotka nechýbal ani v jednom ligovom zápase v uplynulom ročníku 2017/2018. Už v zime sa hovorilo o možnom prestupe do Interu Miláno k reprezentačnému spoluhráčovi Milanovi Škriniarovi, vtedy však Lobotka transfer odmietol a vo februári podpísal novú zmluvu s výstupnou klauzulou vo výške 50 miliónov eur.

Viac k témam: Celta Vigo, futbal, PSG Paríž St. Germain, SSC Neapol, Stanislav Lobotka
Zdroj: Webnoviny.sk - Výkony Lobotku údajne zaujali nielen Hamšíkov Neapol, ale aj Paríž Saint Germain © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.