Pondelok, 6. máj 2024
Zamračené  14 °C
Mimoriadne správy

Vukan Savičevič definitívne opúšťa Slovan Bratislava, stal sa hráčom Wisly Krakov

 Webnoviny  31. január 2019  274  
Vukan Savičevič definitívne opúšťa Slovan Bratislava, stal sa hráčom Wisly Krakov

BRATISLAVA 31. januára (WebNoviny.sk) - Čiernohorský futbalový stredopoliar Vukan Savičevič prestúpil zo slovenského tímu ŠK Slovan Bratislava do poľskej Wisly Krakov. Informuje o tom internetová stránka klubu skslovan.com. Savičevič prišiel do bratislavského Slovana v lete 2015 z Crvenej zvezdy Belehrad.

Na konte má jeden štart za čiernohorskú reprezentáciu. Na jeseň 2018 nastúpil za "belasých" v 22 súťažných stretnutiach s bilanciou 2 góly a dve asistencie.

"Vukanovi sa v lete 2019 končila zmluva, a aj preto mu rôzne kluby adresovali svoje ponuky. Pred odchodom tímu do Turecka sme sa s ním predbežne dohodli na predĺžení spolupráce a odmietli sme ponuku Wisly. V pondelok však prišla nová ponuka od Wisly, pričom Vukan sám prejavil vôľu prestúpiť, keďže aj po konzultácii s trénerom usúdil, že tam dostane na ihrisku viac priestoru. Vieme, že v našom tíme bol vždy na rozhraní medzi základnou zostavou a prvým náhradníkom, ani v tejto sezóne nehrával stabilne v základe. Prejavil túžbu prestúpiť do Wisly, čo som pochopil a zvolil som ľudskú cestu, nechcel som ho u nás držať nasilu. Rokovania o prestupe prebiehali počas celého týždňa a dnes sme spečatili jeho transfer. Vukanovi ďakujem za všetko, čo pre Slovan odviedol, a prajem veľa úspechov v ďalšej kariére,“ uviedol Ivan Kmotrík ml.

Viceprezident klubu pre web klubu dodal: "Na pozíciu šestky či osmičky máme aj po Vukanovom odchode k dispozícii štyroch kvalitných hráčov, čiže jednotlivé posty máme zdvojené. Vukan chcel získať istotu väčšej zápasovej minutáže, avšak ako som už viackrát zdôraznil, pre nás je konkurencia zásadnou vecou na ceste k úspechu a nikto v mužstve nemôže mať svoje miesto isté."

Viac k témam: ŠK Slovan Bratislava, Wisla Krakov
Zdroj: Webnoviny.sk - Vukan Savičevič definitívne opúšťa Slovan Bratislava, stal sa hráčom Wisly Krakov © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.