Sobota, 18. máj 2024
Mimoriadne správy

Video: Tottenham v FA Cupe skončil, Chelsea vyradila Sheffield Wednesday

 Webnoviny  27. január 2019  283  
Video: Tottenham v FA Cupe skončil, Chelsea vyradila Sheffield Wednesday

LONDÝN 27. januára (WebNoviny.sk) - Futbalisti Crystalu Palace zdolali na domácej pôde Tottenham Londýn 2:0 v nedeľňajšom stretnutí šestnásťfinále Anglického pohára - FA Cupu.

Hostia nastúpili bez viacerých hráčov základnej zostavy a napriek jasnej územnej prevahe nedokázali skórovať. Naopak, v 9. min otvoril skóre Connor Wickham a v 34. min uzavrel gólový účet zápasu premeneným pokutovým kopom Andros Townsend.

Šancu skórovať z bieleho bodu dostali aj hostia, ale na konci prvého polčasu Kieran Trippier netrafil bránku. Crystal Palace postúpil medzi posledných šestnásť tímov súťaže.

Anglický pohár - FA Cup (šestnásťfinále)



  • hralo sa na jeden zápas, v prípade nerozhodného výsledku sa duel opakuje na ihrisku tímu, ktorý nemal v prvom zápase výhodu domáceho prostredia)


Crystal Palace - Tottenham 2:0



FC Chelsea - Sheffield Wednesday 3:0



Viac k témam: FA Cup
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Tottenham v FA Cupe skončil, Chelsea vyradila Sheffield Wednesday © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.