Piatok, 17. máj 2024
Oblačno  8,5 °C
Mimoriadne správy

Video: Škrtel prežil chvíle hrôzy vo finále Kráľovského pohára, zachránil ho duchaprítomný Duda

 Webnoviny  26. marec 2018  236  
Video: Škrtel prežil chvíle hrôzy vo finále Kráľovského pohára, zachránil ho duchaprítomný Duda

BANGKOK 26. marca (WebNoviny.sk) - Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel prežil v nedeľňajšom finálovom dueli Kráľovského pohára (King's Cup) 2018 v thajskom Bangkoku proti domácemu tímu chvíle hrôzy.

Odporúčame:
Aktualizované: Slovenskí futbalisti vyhrali Kráľovský pohár (King’s Cup), vo finále zdolali Thajsko

Tridsaťtriročný stopér Fenerbahce Istanbul dostal v 27. min po centri Chanathipa Songkrasina tvrdý zásah loptou do tváre a bezvládne spadol na zem. V tej chvíli duchaprítomne zareagoval Ondrej Duda. Okamžite mu vytiahol zapadnutý jazyk a spriechodnil dýchacie cesty. Na pomoc mu pribehol aj Erik Sabo.

Odporúčame:
Zvládli sme to, sme veľmi šťastní, zhodli sa Kozák a Mak po triumfe na Kráľovskom pohári

Škrtela sa následne ujali lekári, po dlhšej prestávke "prišiel k sebe" a napokon pokračoval v zápase. V 73. min prepustil miesto na trávniku Milanovi Škriniarovi. Slováci nakoniec triumfovali 3:2 a stali sa víťazmi turnaja.



 

Viac k témam: futbal, Kráľovský pohár (King's Cup), Martin Škrtel, slovenská futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Škrtel prežil chvíle hrôzy vo finále Kráľovského pohára, zachránil ho duchaprítomný Duda © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.