Sobota, 18. máj 2024
Slnečno  17,5 °C
Mimoriadne správy

Video: Poďme, Španielsko, spieva Sergio Ramos v novej piesni o hviezde na dresoch majstrov sveta

 Webnoviny  26. jún 2018  238  
Video: Poďme, Španielsko, spieva Sergio Ramos v novej piesni o hviezde na dresoch majstrov sveta

MOSKVA 26. júna (WebNoviny.sk) - Kapitán reprezentácie Španielska na MS vo futbale v Rusku Sergio Ramos už nie je len postrachom súperových útočníkov, ale opäť raz aj spevákom.

Spoločne s andalúzskym umelcom Demarcom Flamencom naspievali skladbu "Otra estrella en tu corazón", čiže "Ďalšia hviezda v tvojom srdci", ktorú Španielska kráľovská futbalová federácia (RFEF) posunula do internetového obehu ešte v pondelok pred súbojom svojho tímu s Marokom (2:2).

Odporúčame:
Video: Španielsko na MS vo futbale 2018 prekvapujúco zaváhalo, v súboji s Marokom ratovalo remízu

V skladbe sa spieva o hviezdičke, ktorú  môžu mať na svojich tímoch vyobrazenú všetky tímy s titulom majstra sveta. A Španieli, šampióni z roku 2010, túžia po ďalšej.

"Poďme, Španielsko! Zosilni svoj hlas! A svojou silou vypáľ nás všetkých! A dopraj si radosť z gólov! Veríme, že dosiahneme niečo veľké, keď spolu zabojujeme. Musíme sa o to pokúsiť, aby La Roja ešte raz zažiarila," spievajú Sergio Ramos a Demarco Flamenco.



"Vždy dodržím svoje slovo. Na skladbe pracujeme spoločne s mojím priateľom Demarcom. Pripravíme ju tak, aby sa dostala k poslucháčom počas majstrovstiev sveta," uviedol Sergio Ramos ešte pred troma týždňami, citovala ho aj AFP.

Tridsaťdvaročný stopér Realu Madrid Ramos nie je v spievaní nováčik. V minulosti naspieval vokály aj k skladbe "La Roja Baila" čiže "La Roja tancuje" v súvislosti s majstrovstvami Európy 2016.

Španielsko sa stalo víťazom B-skupiny MS 2018 pred Portugalskom, Iránom a Marokom. Zverenci trénera Fernanda Hierra zďaleka neboli takí suverénni v skupinovej fáze MS ako sa očakávalo, ale aj 5 bodov z troch zápasov im stačilo na postup z 1. miesta a istotu osemfinálovej konfrontácie s domácimi Rusmi.




Viac o téme: Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018:


Viac k témam: futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku, Sergio Ramos, Španielsko
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Poďme, Španielsko, spieva Sergio Ramos v novej piesni o hviezde na dresoch majstrov sveta © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.