Sobota, 20. apríl 2024
Mimoriadne správy

Video: Nemci zdolali Angličanov, Podolski sa gólom rozlúčil s reprezentáciou

 Webnoviny  23. marec 2017  268  
Video: Nemci zdolali Angličanov, Podolski sa gólom rozlúčil s reprezentáciou

DORTMUND 23. marca (WebNoviny.sk) - Nemecký futbalový útočník Lukas Podolski sa s najcennejším dresom rozlúčil gólom, ktorý rozhodol o víťazstve domácich Nemcov nad Angličanmi 1:0 v stredajšom medzištátnom prípravnom stretnutí.

Tridsaťjedenročný hráč tureckého klubu Galatasaray Istanbul skóroval na štadióne v Dortmunde strelou spoza šestnástky v 69. min. Podolski odohral v nemeckej reprezentácii dovedna 130 stretnutí. Anglicko je súperom Slovenska v F-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2018 do Ruska.

Medzištátny prípravný zápas:


Nemecko - Anglicko 1:0 (0:0)
Gól: 69. Podolski

Zostavy:
Nemecko: Ter Stegen - Kimmich, Rüdiger, Hummels, J. Hector - Weigl (66. E. Can), T. Kroos - Sané, Podolski (84. Rudi), J. Brandt (59. Schürrle) - T. Werner (77. Thomas Müller)
Anglicko: Hart - M. Keane, G. Cahill, Smalling (84. J. Stones) - K. Walker, Livermore (83. Ward-Prowse), E. Dier, R. Bertrand (83. Shaw) - Dele Alli (71. Lingard), Lallana (66. Redmond) - Vardy (70. Rashford)





Viac k témam: anglická futbalová reprezentácia, futbal, Lukas Podolski, nemecká futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Nemci zdolali Angličanov, Podolski sa gólom rozlúčil s reprezentáciou © SITA Všetky práva vyhradené.
Copyright © SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. SITA Slovenská tlačová agentúra a. s. si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku a jeho častí.